1 Mayıs 2015 Cuma

18. KCY Blog Turu : | | Kylie Scott - Aşkın Ritmi : Yorum + Okumak İçin Beş Neden



Merhaba millet! 18. blog turumuza hoşgeldiniz! Bir turda daha Yabancı Yayınları'yla çalışmak ve üstüne üstlük bu turun da Aşkın Ritmi olması büyük bir sevinç benim için :D Lafı uzatmadan bakalım Aşkın Ritmi'ne..

Aşkın Müziği'nde hepimiz Mal'i tanıdık ve çoook sevdik! Kendisi çok konuşan, şakacı ve seksi bir baterist. Ama bunların dışında Mal'de hiç görmediğimiz bir özellik de görüyoruz bu kitapta. Mal'in kafası çok karışık ve bir sorunla boğuşuyor. Kafasını kurcalayan ve gözlerinin buruk kalmasına neden olan bir sorun bu.



Anne'se Mal'in kız arkadaşı gibi davranan yeni karakterimiz. Kızcağız Malcolm'ın bir anda kendi dairesine taşınmasıyla neye uğradığını şaşırsa da durumu idare ediyor ve Malcolm onunla konuştuktan ve onu -mış gibi yapmaya  ikna ettikten sonra kız arkadaşı oluyor :D



Kitabın yorumunu ve karakterleri diğer Cadılardan fazlasıyla okudunuz ve ben balıklama olarak kendi düşüncelerime geçmek istiyorum:

Mal'in çenesi ilk 60 sayfada falan o kadar düşüktü ki erkeğin susanı makbuldur dedirtti bana bir ara :D Ama sonra tüm Malcolm'lığıyla geri döndü onun o kıskanç, sevgi dolu hallerini okumak mükemmeldi. Hele bilmem kaç baget kıracak şekilde davul çalışlarından ve sarhoş Mal'den bahsetmiyorum bile. MÜ-KEM-MEL-Dİ!

Malcolm'la evleneceğemizden bahsetmiş miydim? Hayır mı? Neyse devam edelim bari :D

Stage Dive üyelerini dize getirecek kızlar nadirdir; Anne de bu nadir insanlardan birisi. Salak baş kız karakterlere benzemeyen Anne benden 1 puan kaptı ;) Malcolm'aysa bayıldığım için bu çifti okumak benim için ne kadar hoştu tahmin edersiniz :) Kitabın hiç mi kötü özelliği yok Melis? diyenlere cevabım bence yok. Kylie Scott'ın bu özelliğinden Aşkın Müziği yorumumda da bahsetmiştim hatırlarsanız; kadın öyle karakterleri saçma sapan şeylere ikide bir küstürmediğinden bayılıyorum ona :3 
 
Bunların yanı sıra David ve Evelyn'i de görebiliyoruz Aşkın Ritmi'nde. İkisi zaten mükemmel çiftin tanımı. Uyumlarını ve birbirleri için hava gibi oluşlarını bir gören anlıyor zaten :3

Jimmy'nin rehabilitasyon sürecinden sonrasını da görebilmek iç rahatlatıcı bir sebep. Ben'se her zamanki Ben ancaaak şu yazıyı okuduysanız Jimmy ve Ben'i neler bekliyor görmüşsünüzdür :)

           




Çoktan bu kitabı okumanız için 10000 neden saymışımdır ama maddelere de dökmek gerek değil mi?

BU KİTABI OKUMANIZ İÇİN 5 NEDEN

1-MALCOLM ERİCSON

2- İLK KİTABI OKUDUYSANIZ VE STAGE DIVE'LA TANIŞTIYSANIZ OKUMANIZ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR.

3- MALCOLM'IN DÜŞÜNÜP DURDUĞU SORUNU NE?

4- DAVID VE EVELYN'İN GELECEĞİNİ MERAK EDİYORSANIZ...

5- SİZ HİÇ MALCOLM'UN KISKANMIŞ HALİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ? YA DA AŞIK HALİNİ :3 <3


1 yorum: