23 Şubat 2015 Pazartesi

15. KCY Blog Turu : Vlog / Burcu Bahtiyar - Ünlü Aşk

15. Blog turumuzdan herkese merhabalar!! Bir önceki videomun üzerinden üç gün geçmemesine rağmen burdayım! Ünlü Aşk harika bir kitaptı umarım vlog da kitap hakkındaki düşünceleriniz için yaralı olur ^^ Ön okumasından da ne kadar harika olduğunu anlayabilirsiniz :) Yorumlarınızı bekliyorum, görüşmek üzere!!!



4 yorum:

  1. Merhaba, ben Eda nur. seni uzun zamandır youtube den izliyorum fakat seninle konuşmaya cesaret edememiştim. Hatta facebook dan istek attım ama kabul etmedin. Ama seni izleyenler tanışıp konuşmak istediğini öğrenince şansımı denemek istedim. seninle tanışma imkanımız olursa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Eda Nur!! :) Ne cesaret edememesi duymamış olayım :) Face'ten ekleme yapmıyorum ama Melis Kitaplar Diyarında sayfasına yazabilirsin Facebooktan ve tabi ki konuşmayı çok isterim :*

    YanıtlaSil
  3. inan bana beni çok mutlu ettin. seninle tanışmayı çok istemiştim ve konuşmayı sohbet etmeyi. kitaplar hakkında konuşabileceğim arkadaşlarım çok yok olanlarda senin ve benim kadar bağlı değil senin mesajıma cevap vermen beni mutlu etti.

    YanıtlaSil
  4. Ve eğer senin için de uygun olursa seninle kitap fuarında buluşmak isterim. Böyle bir şeyin olması benim için iyi olurdu.

    YanıtlaSil