5 Kasım 2014 Çarşamba

9. KCY Blog Turu : | | Glen Duncan - Son Kurtadam : Yurtdışı Kapakları ve Kurt Adam Olmanın Zorlukları!



9. Blog Turumuzdan herkese merhabalar! Ne çabuk dokuza geldik inanın ben de anlayamadım :) Tabi başlıkta "Kurt Adam Olmanın Zorlukları"nı görenler "O da ne öyle?" demiş olabilir. "O" koca başlık benim tur için bulduğum eğlenceli mi eğlenceli etkinlik oluyor. Ama önce bir yurtdışı kapaklarına göz atalım ne dersiniz? ;)


İngiltere





 İtalya


Portekiz


Rusya


Amerika




Fransa


Almanya



KURT ADAM OLMANIN ZORLUKLARI / BEING A WEREWOLF :)

Fantastik yaratıklara özendiğimiz hatta onların yerinde olmak istediğimiz binlerce zaman olmuştur. Ama ben ne zaman böyle düşünsem bir süre sonra gerçeklik sarar etrafımı ve yaşadıkları hayatın ne kadar zor olduğunu ve çekilmez şeylere katlandıklarını hatırlarım. Fazla empati yapmışsın diyebilirsiniz ya da bakalım nelermiş o çekilmez şeyler diyor da olabilirsiniz. Madde madde başlayalım o zaman :)

Öfke Sorunları

Dönüşüm sürecinin başlangıcında görülen bu öfke sorunlarını kontrol altına almak gerçekten zordur.




Dolunay!

Farklı farklı bir sürü kurtadam hikayesi okumuş veya izlemişizdir. Bazıları istediği zaman dönüşebiliyor, onlar şanslı olarak saydığımız kesimden. Ama bir de her dolunayda insandan kurtadama kemikleri kırıla kırıla dönüşen kurtadamlar var, ki onların işi gerçekten de çok zor!


Kurtboğan!

O kadar güçlü hissedip bir ot sayesinde acılar çekmek de pek hoş şey değil doğrusu :) Kurtboğan otunun ne kadar yaktığını bilmeyeniniz yoktur herhalde..



Kayıplar..

Fantastik ve heyecan verici bir yaşama sahip olmanın en kötü yanlarından birisi verilen kayıplar. 



Alfa-Beta-Omega Seviyeleri

Kendini yenilmez gibi hisseden bir kurtadam için kendinden daha üst konumdaki bir kurtadamın tek sözünün onunkinden üstün olması biraz gıcık bir durum :/



Bu yorum da bu kadardı!! :) Etkinlik hakkında ne düşündüğünüzü gerçekten merak ediyorum o yüzden yorum bırakırsanız çok sevinirim :) Başka bir yorumda görüşmek üzeree!!


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder