1 Eylül 2015 Salı

The 100 - Eve Dönüş | Kitap Tanıtımı + Arka Kapak + Ön Okuma | GO Kitap!



Merhaba millet *-* GO Kitap!'ın sevindirici haberini duymayan kalmamıştır herhalde :D The 100 serisinin son kitabı Eve Dönüş için kesin bir tarih belli olmasa da arka kapağı ve ön okuması belli, ve bunu paylaşmamak olmazdı :D İşte Eve Dönüş!




Eser Adı : EVE DÖNÜŞ

Yazar : Kass Morgan 

Yayınevi : GO! 

Etiket Fiyatı : 17.00 TL 

Türü : Roman 

Çeviren : Selen Ak 

Editör : Nurten Hatırnaz 

Cilt : Karton Kapak 

Sayfa Sayısı : 328 

Baskı Tarihi : Eylül 2015


İNSANOĞLU EVE DÖNÜYOR

100 ekibi Dünya’ya inişlerinden haftalar sonra nihayet bir düzen kurmayı başarmıştır ama Kolonicileri taşıyan yeni iniş gemilerinin Dünya’ya gelmesiyle birlikte, hassas dengeler yavaş yavaş bozulmaya başlayacaktır.

Dünya’ya acil iniş yapan Koloniciler arasındaki GLASS yeni bir başlangıç umuduyla geldiği bu gezegende, hayallerindekinden çok farklı gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır. Yaralı Koloniciler için canla başla çalışan CLARKE’ın aklında tek bir şey vardır: Dünya’da bir yerde yaşama ihtimali olan anne ve babasını bulmak. 

Wells, Yardımcı Şansölye ve muhafızlarının gelişiyle sarsılan otoritesini korumaya çalışırken Bellamy geride bıraktığını sandığı suçuyla yüzleşmekle kaçıp gitmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. 100 ekibi ya Dünya’da buldukları özgürlükleri için mücadele edecek ya da sahip oldukları her şeyi ve sevdikleri herkesi kaybedecektir.





1 yorum:

  1. Merhaba ;

    Bloğunuzu ilgi ile takip ediyorum. Çok faydalı içerikler paylaşıyorsunuz. Bloğunuz'dan para kazanmak için %50 Komisyon ile İnstaKitap Setine Satış Ortağı Olabileceğinizi Biliyor Musunuz ? https://goo.gl/iLiflK

    İnstakitap İnstagram üzerinden para kazanmanın kitabı para kazanmanın tüm metotları, butik açmak, satış yapmak, takipçi artırmak, 4 ayrı kazanç metodu.
    Herkese hitap eden yöntemler, sürekli güncellenen tedarikçiler, hepsi 3'lü kitap setinde. Sitemize gelen 100 ziyaretçiden 1'i sipariş veriyor.

    Sizi de satış ortaklarımız arasında görmekten memnuniyet duyarız.

    YanıtlaSil