21 Ocak 2015 Çarşamba

13. KCY Blog Turu : | | Paula Weston - Gölgeler : Vlog + Ön Okuma



Merhaba arkadaşlarr! 13. blog turumuzu bayıldığımız bir kitap olan Gölgeler'le yapıyoruz. Kitapla ilgili yorumlarım için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz :) Onun altında da ön okumayı bulmanız mümkün!  Yorumlarınızı bekliyorum :)






3 yorum:

  1. Çok tatlı bir yorum olmuş, izlerken ben de sürekli sırıttım. :) Kitaba aşık olmuşsun belli. :D Meleklerle ilgili kitaplara bayılıyorum ve bu da ilgimi çekti. Meleklerle ilgili çok az kitap olduğu için aynı şeyler hep diyemiyoruz. Umarım serinin devamı da çabuk çıkar, kaç kitap bu arada? Benim de dağlar kadar kitabım oldu ama bunu da bir ara almalıyım! İlk kez izledim videonu bu arada ama çok iyi olmuş bence. Duygularını direkt bana geçirdin. :D Eline sağlık canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler yorumların için <3 Kitaba gerçekten aşık oldum diyebilirim, 4 kitaptan oluşan bir seri ve diğer üçünü de en kısa zamanda çıkarırlar umarım :) Dağlar kadar da olsa yığınına bu kitabı da eklemelisin :3 Diğer vloglarıma da yorumlarını bekliyorum :*

      Sil
    2. Mutlaka alacağım zaten, listeme hemen ekledim! Umarım çabuk çıkarır yayınevi dediğin gibi. 4 kitap güzelmiş, genelde 3 yapıyorlar.. Vloglarını izliyorum zaten ama yorum daha sık atmam lazım bence de. :) Bu arada seni güzel bir mimde mimledim. Diğer yazı çekilişle dolu olduğundan buraya ekleyeyim dedim. Yaparsan çok sevinirim. :)

      http://ortaboypopcorn.blogspot.com.tr/2015/01/mim-kitap-tag.html

      Sil